KNOV Winkelmandje (0) Menu

Kennis delen (hoe werkt het)

Gepubliceerd: 23 juni 2014, laatste update: 21 mei 2015

Waarom Kennisplaats?

Uit de KNOV-Regiotour bleek dat leden dringend behoefte hebben aan een plek waar zij kennis kunnen delen. De KNOV wil graag een interactieve tool op knov.nl ontwikkelen. Een plek waar KNOV-leden zelf kennis en informatie kunnen delen. Voordat we een dergelijke tool laten bouwen, willen we eerst weten of er de behoefte en bereidheid is om kennis onderling te delen. Want wij kunnen een dergelijke platform wel faciliteren, maar voor de gedeelde kennis zijn we van u afhankelijk. Voor nu plaatsen wij graag voor u uw ingebrachte kennis en/ of documenten op de website bij de rubriek Samenwerken – Kennisplaats.

Hoe werkt het?

Kennisplaats is alleen voor KNOV-leden. De ingebrachte kennis is alleen beschikbaar voor KNOV-leden, dat betekent dat de documenten en informatie vergrendeld wordt. Alleen als u bent ingelogd op KNOV.nl, kunt u de informatie lezen.

Aan de slag

Wilt u informatie delen? Download dan het invulformulier, vul het in en mail het naar helpdesk@knov.nl

De redactie van KNOV plaatst uw bijdrage binnen twee werkweken op de website bij de rubriek Samenwerken – Kennisplaats onder: Inhoud, Organisatie of Financiën. U ontvangt een mail als uw document is geplaatst.

  • Invulformulier Kennisplaats (205 KB alleen voor leden)

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur