KNOV Winkelmandje (0) Menu

Public Affairs Adviseur (32 - 36 uur per week)

Gepubliceerd: 02 juli 2021, laatste update: 20 juli 2021

Kom jij ons versterken?

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is de landelijke beroeps- en brancheorganisatie van verloskundigen en heeft ruim 3.700 leden. Zij streeft naar de beste zorg voor de (aanstaande) zwangere, haar partner en (ongeboren) kind. De KNOV ondersteunt verloskundigen, verbindt hen en behartigt hun belangen.

Wij zijn op zoek naar een

Public Affairs Adviseur (32-36 uur per week)

Ben jij in staat de buitenwereld binnen te brengen en zoek je een uitdagende en afwisselende functie als Public Affairs adviseur in een organisatie die staat voor de beste geboortezorg? Dan is dit een functie voor jou.

De functie

In deze dynamische functie ontwikkel en implementeer je onze public affairs en stakeholdermanagement strategie. Je bent pro-actief, hebt in de gaten wat er maatschappelijk en politiek speelt in de geboortezorg en daarbuiten en vertaalt dat in eenduidige en gedragen standpunten en activiteiten gericht op beleidsbeïnvloeding en lobby. Je faciliteert het stakeholdermanagement binnen de KNOV en onderhoudt contacten met relaties in Den Haag en in het zorgveld. Je zorgt ervoor dat stakeholders tijdig de relevante input hebben voor debatten en overleggen.

Binnen een complexe politiek-bestuurlijke omgeving draag je bij aan een optimale belangenbehartiging van de verloskundigen en een goede reputatie van de KNOV bij onze stakeholders. Je adviseert en faciliteert de directeur en collega’s in de lobby en je bewaakt de samenhang tussen de relevante dossiers.

Je maakt onderdeel uit van ons communicatie-team. Een leidinggevende rol voor het communicatie-team behoort tot de mogelijkheden. Je rapporteert aan de directeur.

Jij

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar ervaring in het public affairs vak. Ervaring in de zorgsector of bij een beroeps- of brancheorganisatie is een pré. Je weet als geen ander hoe je pro-actief kunt netwerken en hebt een grote mate van politieke sensitiviteit. Je ziet samenwerken als vanzelfsprekend, maar bent ook in staat om zelfstandig door te pakken. Je weet mensen te verbinden en kan schakelen op verschillende niveau’s. Je kunt bondig en helder schrijven. Daarnaast kun je goed omgaan met veranderingen en zie je eerder kansen dan problemen.

Wat biedt de KNOV jou?

Je werkt in een professionele omgeving waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. De KNOV, gevestigd in Domus Medica in Utrecht, biedt jou een werkplek in een inspirerende werkomgeving waar je op een moderne manier kunt werken. Het is ook toegestaan de helft van je contracturen thuis te werken. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor de KNOV en hier wordt volop aandacht aan besteed. De functie is ingeschaald in FWG 65. De KNOV biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Charlotte de Schepper (onze directeur) cdeschepper@knov.nl. Stuur je CV en motivatie uiterlijk 15 augustus 2021 a.s. naar office-management@knov.nl.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur