KNOV Winkelmandje (0) Menu

Gezocht: Office manager

Gepubliceerd: 05 oktober 2020, laatste update: 05 oktober 2020

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is de landelijke beroepsorganisatie van verloskundigen en heeft ruim 3.700 leden. Zij streeft naar de beste zorg voor de (aanstaande) zwangere, haar partner en (ongeboren) kind vanuit een visie die een natuurlijk verloop van de zwangerschap en geboorte ondersteunt. De KNOV ondersteunt verloskundigen, verbindt hen en behartigt hun belangen.

Wij zijn opzoek naar een:

Office manager (32 uur per week)

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie als Office manager in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze functie echt iets voor jou.

De functie

In deze functie ben je een spin in het web. Je maakt onderdeel uit van een team van drie office managers die ieder een eigen aandachtsgebied hebben. Voor jou is dat de ondersteuning van onze zes senior programmamanagers. Naast de gebruikelijke office management taken zoals agendabeheer, facilitaire zaken, organiseren van in- en externe bijeenkomsten, maken van verslagen (incidenteel), heb je ook de verantwoordelijkheid voor een aantal projecten. Jij plant complexe afspraken in, bereidt projectvergaderingen voor, zorgt voor een adequate projectadministratie en de vergaderstukken zijn altijd in orde. Je denkt mee met de senior programmamanagers, attendeert projectleiders op gemaakte afspraken en voorziet mogelijke problemen met werkafstemming en planning. Omdat de KNOV streeft naar de beste geboortezorg van Nederland, komen verbeteringen en veranderingen regelmatig voor, jij vindt hier vanzelfsprekend uitdagingen in.

Jij

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting office management. Daarnaast heb je minimaal drie jaar ervaring als office manager of secretaresse. Met de programma’s van Office kan je goed uit de voeten. Verder ben je dienstverlenend, zorgvuldig, heb je een groot organiserend en probleemoplossend vermogen, oog voor hoe het beter kan en een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Je bewaart het overzicht en kunt goed tegen deadlines. Daarnaast zoek je altijd de samenwerking op om het beste resultaat te behalen.

Wat biedt de KNOV jou?

Je werkt in een professionele omgeving waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. De KNOV, gevestigd in Domus Medica in Utrecht, biedt jou een werkplek in een inspirerende werkomgeving waar je op een moderne manier kunt werken. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor de KNOV en hier wordt volop aandacht aan besteed. Naast bovengenoemde biedt de KNOV goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in FWG 50.

Enthousiast?

Wil je graag meer informatie of solliciteren op deze interessante functie, neem dan contact op met Carin Kleiweg, ckleiweg@knov.nl of 06-22461559. Stuur je CV en motivatie bij voorkeur uiterlijk 16 oktober a.s. naar mdijkstra@knov.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stelt de KNOV niet op prijs.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 369 09 00 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur