KNOV Winkelmandje (0) Menu

Gezocht: Senior Programmamanager Zorgkwaliteit & preventie

Gepubliceerd: 05 augustus 2020, laatste update: 05 augustus 2020

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is dé landelijke beroepsorganisatie van verloskundigen met 3.700 leden. Zij streeft naar de beste zorg voor de (aanstaande) zwangere, haar partner en (ongeboren) kind vanuit een visie die een natuurlijk verloop van de zwangerschap en geboorte ondersteunt.

Wij zijn opzoek naar:

Senior Programmamanager Zorgkwaliteit & preventie

met een aansprekende motivatie voor de geboortezorg. De senior programmamanager is het gezicht van de KNOV in zijn/haar regio en heeft specifieke kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit en preventie. Onderdeel van deze portefeuille zijn onder andere het Nationaal Preventieakkoord en contacten met de Inspectie.

Wat biedt de KNOV?

De KNOV biedt een uitdagende en afwisselende functie als programmamanager in een dynamische omgeving waar je binnen een jong team invulling gaat geven aan deze nieuwe positie.

- De KNOV biedt jou een werkplek in een inspirerende en complexe werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.
- Jouw ontwikkeling is belangrijk voor de KNOV en hier wordt volop aandacht aan besteed.
- De KNOV biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (inschaling geschiedt conform FWG 70 of 75 CAO Ziekenhuizen afhankelijk van achtergrond en ervaring).

Over de KNOV

De leden van de KNOV hebben en krijgen te maken met grote veranderingen in het zorglandschap en (meer in het algemeen gesproken) belangrijke maatschappelijke, demografische en politieke ontwikkelingen. De beweging is ingezet naar zorg dichtbij de cliënt en meer eigen regie. Deze ontwikkelingen maar ook de wensen en verwachtingen van de leden hebben ertoe geleid dat de KNOV een nieuwe koers heeft uitgezet.

De essentie van de nieuwe koers is dat de KNOV zich de komende jaren door ontwikkelt naar een meer zichtbare branche- en beroepsorganisatie. Een méér dienstverlenende en ondersteunende organisatie die niet alleen de landelijke ontwikkelingen signaleert en uitdraagt maar daarnaast meer focus heeft op regionale ontwikkelingen, behoeften en vragen van leden. Door méér interactie, samenwerking en uitwisseling van kennis, ervaring en expertise op lokaal, regionaal en landelijk niveau zal de KNOV zijn meerwaarde vergroten voor de aangesloten leden en een krachtige partner zijn in het landschap van de geboortezorg.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 369 09 00 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur