KNOV Winkelmandje (0) Menu

Gezocht: PA adviseur/ Woordvoerder

Gepubliceerd: 07 juli 2020, laatste update: 05 augustus 2020

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is de landelijke beroepsorganisatie van verloskundigen en heeft ruim 3.700 leden. Zij streeft naar de beste zorg voor de (aanstaande) zwangere, haar partner en (ongeboren) kind vanuit een visie die een natuurlijk verloop van de zwangerschap en geboorte ondersteunt. De KNOV ondersteunt verloskundigen, verbindt hen en behartigt hun belangen.

Ben jij in staat de buitenwereld binnen te brengen en zoek je een uitdagende en afwisselende functie als PA-adviseur in een organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit een functie voor jou.

De functie

In deze dynamische functie ontwikkel en implementeer je onze public affairs strategie cq ons stakeholdermanagement. Je bent pro-actief, hebt in de gaten wat er maatschappelijk en politiek speelt in de geboortezorg (nationaal en internationaal) en vertaalt dat in heldere standpunten. Je onderhoudt contacten met stakeholders in Den Haag en in het zorgveld. Je zorgt ervoor dat stakeholders tijdig de relevante input hebben voor debatten en overleggen.

Je adviseert de directeur en collega’s op alle public affairs thema’s, over de kansen en mogelijkheden. Waar nodig faciliteer je collega’s bij de lobby activiteiten. Verder bewaak je de samenhang tussen de relevante dossiers en neem je waar nodig de woordvoering op je. Uiteraard maak je onderdeel uit van ons Communicatie-team. Kortom binnen een complexe politiek-bestuurlijke omgeving draag je bij aan een optimale belangenbehartiging van de geboortezorg en een goede reputatie van de KNOV bij onze stakeholders. Je rapporteert aan de directeur.

Jij

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en minimaal vier jaar ervaring in het public
affairs vak. Ervaring in de zorgsector of bij een belangenorganisatie is een pré. Je weet als
geen ander hoe je pro-actief kan netwerken, hebt een grote mate van politieke sensitiviteit
en ziet samenwerken als vanzelfsprekend. Je weet mensen met elkaar te verbinden en kan
schakelen op verschillende niveaus. Je kunt uiteraard bondig en helder schrijven en hebt
aantoonbaar ervaring met woordvoering. Daarnaast kan je goed omgaan met
veranderingen en zie je eerder kansen dan problemen.

Wat biedt de KNOV jou?

Je werkt in een professionele omgeving waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. De KNOV, gevestigd in Domus Medica in Utrecht, biedt jou een werkplek in een inspirerende
werkomgeving waar je op een moderne manier kunt werken. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor de KNOV en hier wordt volop aandacht aan besteed. De functie is ingeschaald in FWG 65. Naast bovengenoemde biedt de KNOV goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil je graag meer informatie over de inhoud van de functie neem dan contact op met: Carin Kleiweg (bureaumanager), tel. 06-22461559 of met Wies Engel (senior communicatieadviseur), tel. 06-10057019. Stuur je CV en motivatie uiterlijk 31 juli 2020 a.s. naar mdijkstra@knov.nl. De gesprekken worden in de 2e en 3e week van augustus gepland en kunnen eventueel via Teams plaatsvinden.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid