KNOV Winkelmandje (0) Menu

Gezocht: Senior Programma Managers

Gepubliceerd: 14 januari 2020

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is de landelijke beroepsorganisatie van verloskundigen en heeft ruim 3.700 leden. Zij streeft naar de beste zorg voor de (aanstaande) zwangere, haar partner en (ongeboren) kind vanuit een visie die een natuurlijk verloop van de zwangerschap en geboorte ondersteunt. De KNOV ondersteunt verloskundigen, verbindt hen en behartigt hun belangen.

Wij zijn op zoek naar meerdere:

Senior Programma Managers

36 uur per week

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie als Senior Programma Manager in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit een functie voor jou.

De functie

In deze functie ben je continu bezig met het realiseren van de doelstellingen uit de missie, visie en strategie van de KNOV. Je realiseert substantiële kwaliteit van de geboortezorg in Nederland door specifieke verbeteringen in de regio’s. Analyseren, uitvoeren en begeleiden van alle (noodzakelijke) landelijke en regionale activiteiten die nodig zijn om de gewenste kwaliteit te bereiken is een groot onderdeel van deze functie. Daarnaast is het opbouwen van relevante contacten en een breed netwerk van essentieel belang.
In deze functie ben je regionaal en landelijk verantwoordelijk, voor een van de kennisgebieden: financieel-economische zaken, juridische zaken, gezondheidseconomie, bestuurskundige & bedrijfskundige vraagstukken, zorginhoudelijke vraagstukken binnen de geboortezorg, ICT, technologie & innovatie, veranderingsprocessen & organisatieontwikkeling en internationale aangelegenheden.
Doordat de KNOV streeft naar de beste geboortezorg, komen verbeteringen en veranderingen veelvuldig voor, vanzelfsprekend kun jij hier goed mee omgaan.

Jij

Deze functie vraagt een academisch werk- en denkniveau met ervaring in een van de eerdergenoemde kennisgebieden. In de afgelopen 10 jaar heb je de ontwikkelingen en uitdagingen in de geboortezorg leren kennen en je hebt een goed gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen. Daarnaast breng je een relevant netwerk mee en weet je als geen ander jouw beïnvloedingsvaardigheden in te zetten. Samenwerken op diverse niveaus is jou bekend en je beheerst over goede mondelinge, schriftelijke en sociale vaardigheden.

Wat biedt de KNOV jou?

Je werkt in een professionele omgeving waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. De KNOV, gevestigd in Domus Medica in Utrecht, biedt jou een werkplek in een inspirerende werkomgeving waar je op een moderne manier kunt werken. Jouw ontwikkeling is belangrijk en hier wordt volop aandacht aan besteed. Naast bovengenoemde biedt de KNOV goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil je graag meer informatie of solliciteren op deze interessante functie, neem dan contact op met Danielle Jagtenberg, djagtenberg@knov.nl of 06-13201178.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid