KNOV Winkelmandje (0) Menu

Gezocht: Senior Communicatieadviseur

Gepubliceerd: 14 januari 2020, laatste update: 14 januari 2020

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is de landelijke beroepsorganisatie van verloskundigen en heeft ruim 3.700 leden. Zij streeft naar de beste zorg voor de (aanstaande) zwangere, haar partner en (ongeboren) kind vanuit een visie die een natuurlijk verloop van de zwangerschap en geboorte ondersteunt. De KNOV ondersteunt verloskundigen, verbindt hen en behartigt hun belangen.

Wij zijn op zoek naar een:

Senior Communicatieadviseur

36 uur per week

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie als senior communicatieadviseur in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit een functie voor jou.

De functie

In deze boeiende functie staat de ontwikkeling van het communicatiebeleid centraal. Samen met de directeur en senior programmamanagers stel jij strategische doelen vast op het gebied van communicatie. Je zorgt ervoor dat het communicatiebeleid omgezet wordt in concrete producten die de KNOV nodig heeft. Je geeft veelvuldig gevraagd en ongevraagd advies over in- externe communicatie, arbeidsmarktcommunicatie, persvoorlichting en social media, zodat het optimale resultaat wordt behaald. De functie vraagt een moderne kijk op communicatie. Omdat de KNOV streeft naar de beste geboortezorg van Nederland, komen verbeteringen en veranderingen veelvuldig voor. Vanzelfsprekend biedt dit jou alleen uitdagingen.

Jij

Een afgeronde WO studie
Communicatiewetenschap is een vereiste. Je hebt bewezen dat je een breed
communicatiebeleid kunt opzetten, implementeren en tot operationele uitvoering
kunt brengen. Door jouw resultaatgerichte en ondernemende aanpak weet je mensen voor je te winnen en zoek je altijd de samenwerking op. In jouw werk streef je altijd naar kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Wat biedt de KNOV jou?

Je werkt in een professionele omgeving waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat.
De KNOV, gevestigd in Domus Medica in Utrecht, biedt jou een werkplek in een inspirerende werkomgeving waar je op een moderne manier kunt werken. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor de KNOV en hier wordt volop aandacht aan besteed. Naast bovengenoemde biedt de KNOV goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil je graag meer informatie of solliciteren op deze interessante functie, neem dan contact op met Danielle Jagtenberg, djagtenberg@knov.nl of 06-13201178.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid