KNOV Winkelmandje (0) Menu

Gezocht: Communicatieadviseur

Gepubliceerd: 14 januari 2020, laatste update: 14 januari 2020

De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) is de landelijke beroepsorganisatie van verloskundigen en heeft ruim 3.700 leden. Zij streeft naar de beste zorg voor de (aanstaande) zwangere, haar partner en (ongeboren) kind vanuit een visie die een natuurlijk verloop van de zwangerschap en geboorte ondersteunt. De KNOV ondersteunt verloskundigen, verbindt hen en behartigt hun belangen.

Wij zijn op zoek naar een:

Communicatieadviseur

36 uur per week

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie als communicatieadviseur in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit een functie voor jou!

De functie

De functie vraagt een moderne kijk op communicatie. Je weet goed je weg te vinden in het schrijven en redigeren van stukken. Je coördineert en monitort acties en campagnes, hierbij werk je samen met bureaus waar jij de contactpersoon voor bent. Gezien de moderne kijk op communicatie doe je voorstellen ter verbetering en denk je na over de in te zetten communicatiemiddelen, zodat het beste resultaat bereikt wordt. Omdat de KNOV streeft naar de beste geboortezorg van Nederland, komen verbeteringen en veranderingen veelvuldig voor, vanzelfsprekend kun jij hier goed mee omgaan.

Jij

Je hebt een afgeronde HBO Communicatie opleiding. Door jouw relevante ervaring is deze functie een mooie tweede stap in jouw carrière. Uit relevante ervaring blijkt dat je het communicatievak in de volle breedte kent. Online marketing en nieuwe media kennen voor jou geen geheimen. Uiteraard beschik je over zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, ben je altijd bereid om de samenwerking met anderen op te zoeken en streef je naar het optimale resultaat.

Wat biedt de KNOV jou?

Je werkt in een professionele omgeving waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. De KNOV, gevestigd in Domus Medica in Utrecht, biedt jou een werkplek in een inspirerende werkomgeving waar je op een moderne manier kunt werken. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor de KNOV en hier wordt volop aandacht aan besteed. Naast bovengenoemde biedt de KNOV goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil je graag meer informatie of solliciteren op deze interessante functie, neem dan contact op met Danielle Jagtenberg, djagtenberg@knov.nl of 06-13201178.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid