KNOV Winkelmandje (0) Menu

Visietraject 'verloskunde in 2025'

Gepubliceerd: 29 juni 2017, laatste update: 12 februari 2019

Kernteam visietraject

De totstandkoming van de visie op de zorg van de verloskundige in 2025 wordt gecoördineerd door het kernteam visietraject.

Marieke Smith

Marieke Smith

Projectleider

"Voor een adequate invulling van mijn rol als projectleider combineer ik mijn kennis en interesse in samenwerking, vernieuwing en organisaties met mijn verloskundige achtergrond. Ik vind het boeiend en relevant bij te dragen aan een breed gedragen visie op ons vak. Vanuit een gezamenlijke visie ontstaat kracht en meer werkplezier."

Antje Beuckens

Antje Beuckens

Projectcoördinator

"Goede afstemming in het visietraject is een van de succesfactoren voor het tijdig en succesvol opleveren van de verloskundige visie 2025. Als coördinator verbind ik de betrokkenen van het project. Een waardevolle en noodzakelijke rol in een dynamische omgeving met verschillende belanghebbenden."

Lieke Montagne

Lieke Montagne

Communicatieadviseur

"Met een gedreven hands on mentaliteit ga ik ondernemend te werk om de communicatie van en over het visietraject 2025 vorm te geven. Op passende wijze verloskundigen interesseren, binden en in beweging krijgen, is voor mij het uitgangspunt. De uitdaging ligt in wat wanneer gedeeld kan worden, om het proces de ruimte te geven toe te werken naar het gewenste resultaat: een gedragen verloskundige visie 2025."

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur