KNOV Winkelmandje (0) Menu

Juridisch

 

(Arbeids)voorwaarden/governance/contracten

Gepubliceerd: 03 september 2020, laatste update: 01 april 2021

De KNOV maakt en onderhoudt allerlei (model)overeenkomsten en voorwaarden die voor de KNOV leden nuttig kunnen zijn voor hun beroepsuitoefening en praktijkuitvoering. Maar ook bij CAO’s of bijvoorbeeld (model)samenwerkingsovereenkomsten met ziekenhuizen is de KNOV betrokken. Bij nieuwe of grote (aanpassings)trajecten worden de leden altijd direct betrokken.Zie bijgaande pagina’s op de KNOV-site: Contracten en Arbeidsvoorwaarden

Voortgang

1 april 2021

Laatste fase breekt aan voor de nieuwe Model Toelatingsovereenkomst Ziekenhuis - Verloskundige

Afgelopen weken hebben de KNOV en de NVZ, ondersteund door juristen van het CPZ en door De Federate VSVs, de laatste inhoudelijke punten besproken van de nieuwe Model Toelatingsovereenkomst Ziekenhuis - Verloskundige. De maand april wordt nu gebruikt om één definitief en leesbaar contract op te stellen. Daarna zal er door een groep KNOV leden, die zich na een oproep in de nieuwsbrief enthousiast hebben aangemeld, een toets worden gedaan op leesbaarheid en begrijpelijkheid.

De laatste stap die daarop volgt is een akkoord te verkrijgen door de besturen van de KNOV en de NVZ. Het idee is dat ziekenhuizen en verloskundigen de bestaande overeenkomsten actief gaan vervangen door de nieuwe overeenkomst. We informeren jullie daar t.z.t. nog over.

Archief weergeven

Contactpersoon

Klarie de Boer

Klarie de Boer

kdeboer@knov.nl
Programma: Juridisch
Regio: Oost

Vragenuurtje in & uit de regio
Elke dinsdag 16:00 uur via Teams

Telefoon: 088-88 83 933

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur