Reminder oproep ICM Young Midwife Leaders-programma: deadline 30 november!

23 november 2021

Ben of ken jij een jonge verloskundige die verloskundige zorg aanbiedt in een midden- of laag-inkomensland? De inschrijvingstermijn voor het ICM Young Midwife Leaders 2021-23 programma eindigt 30 november!

Het tweejarige programma biedt vijftien jonge verloskundigen een unieke kans om hun leiderschapskwaliteiten op professioneel vlak te ontwikkelen. De deelnemers verbreden hun kennis op belangrijke pijlers van de geboortezorg en zetten innovatieve projecten op om wereldwijde en regionale gezondheidsproblematiek aan te kaarten. Het programma is volledig online en bevat zowel groeps- als individuele projecten.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor geregistreerde verloskundigen van 35 jaar en jonger, die actief lid zijn van een verloskundigenvereniging. Een belangrijk criterium is dat je verloskundige zorg aanbiedt aan een midden- of laag-inkomensland. Je hoeft dus niet van een laag- of midden-inkomensland te komen, maar er wel zorg aanbieden. Verder kun je onder andere maximaal vijf uur per week besteden aan programma gerelateerde activiteiten en heb je een projectvoorstel om de verloskundige diensten in een land te versterken.

Wil je meedoen?

Heb je interesse, dan kun je de aanmeldingsprocedure volgen. Hierin wordt onder meer gevraagd naar een uitgebreide persoonlijke motivatie en een projectvoorstel. Word je geselecteerd, dan is dit projectvoorstel het primaire project zijn dat je oppakt in het programma. De deadline voor het indienen van je aanmelding is 30 november 2021.

Kijk voor alle informatie over dit programma, de selectiecriteria en de aanmeldingsprocedure op de website van ICM.

Oproep beantwoorden

Er is een fout opgetreden bij het versturen van je gegevens, probeer het nogmaals.
Fout in de captcha!
Je gegevens zijn verstuurd.
Een ogenblik geduld a.u.b. je aanvraag wordt verwerkt.