Oproep

09 februari 2023

Eerder deze week lieten wij jullie via dit bericht weten dat de KNOV dit jaar een nieuw jasje (visuele identiteit) krijgt.  

Wie zoeken we?  

  • Verloskundigen die affiniteit hebben met marketing en communicatie en hun mening willen geven over de huidige uitstraling, mee willen naar het nieuwe concept wat wordt ontwikkeld en meedenken over welke middelen (logo, briefpapier, online uitingen, etc.) er allemaal nodig zijn.  

Wat kun je verwachten?  

24, 27 februari of 1 maart (max. 45 min.) 

  • Je wordt telefonisch/digitaal geïnterviewd door Martijn van der Rijken (Creatief Strateeg). Hij zal zich bezighouden met de conceptontwikkeling van de huisstijl en praat graag met jou over de KNOV als organisatie.  

Maart/april (max. 45 min.)  

  • Tijdens een digitale meeting via Teams (max. 1 uur) wordt het brand canvas* wat is ontworpen door Martijn bij de klankbordgroep getoetst.  

Mei/juni (max. 30 min.) 

  • Je ontvangt per mail meerdere concepten voor de nieuwe huisstijl; 

  • Je feedback mag je per mail delen of tijdens een één op één gesprek met de projectleider Emma Aarts;  

  • Vervolgens word je per mail geïnformeerd over het gekozen concept.  

Juli (max. 15 min.) 

  • Per mail wordt je vervolgens geïnformeerd over het vervolg van de interne en externe lancering (deze valt nu nog namelijk buiten de opdracht van de huidige projectleider).  

Wat we bieden? 

Werkgroepleden krijgen een vergoeding van vacatiegelden op basis van bijgewoonde bijeenkomsten van €41,25 per uur. Ook de voorbereiding van de bijeenkomsten wordt door de KNOV vergoed. 

Lijkt je dit leuk? 

Stuur dan een mailtje naar de projectleider Emma Aarts eaarts@knov.nl.  
Aanmelden kan tot vrijdag 17 februari. Tot snel!  

*in het brand canvas (bestaande uit één pagina) wordt vanuit de huidige missie en visie van de KNOV beschreven wat de merkwaarden en het merkverhaal is van de KNOV.