Oproep

03 maart 2023

Maak jij gebruik van LinkedIn, Facebook, Instagram of heb je een nieuwsbrief die je naar cliënten mailt? Dan willen we je graag vragen een bericht voor ons te posten over de usertests van de website www.deverloskundige.nl.

Dit jaar werken we aan het verbeteren van deverloskundige.nl. De website wordt op technisch en inhoudelijk vlak stevig onder handen genomen en gebruiksgemak en vindbaarheid worden verbeterd. We willen er een plek van maken waar vrouwen in de vruchtbare leeftijd goede, betrouwbare en onderbouwde informatie kunnen vinden die qua toon en vormgeving aansluit bij deze tijd. Eigenlijk dus: de informatie die ze van jou krijgen, gebracht op een manier waarop jij dat ook zou doen, maar dan digitaal.

Om er zeker van te zijn dat we dat goed doen, hebben we continue input van zwangeren nodig. Immers, dit platform is er voor hen. Wie kan ons beter vertellen of en wanneer we op de juiste weg zijn dan zijzelf?

Wil jij ons helpen?

Fijn! De oproep is gericht aan iedereen die zwanger is, wil worden, of ooit is geweest, dus het maakt niet veel uit waar je de oproep plaatst. Plaats het onderstaande bericht in je eigen kanalen. Als je wilt kun je ook een van de foto's onderaan dit bericht toevoegen. Deze kun je met je rechtermuisknop opslaan als afbeelding en dan vanaf je eigen apparaat uploaden op jouw kanalen. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil jij meedenken over website www.deverloskundige.nl?

Je kunt je verloskundige altijd bellen. Maar soms wil je eerst zelf op zoek gaan naar een antwoord, wil je gewoon nog even iets nalezen, of wil je je juist voorbereiden op een gesprek. Daarom is er www.deverloskundige.nl: dé website van de KNOV, de vereniging van en voor verloskundigen, waarop je betrouwbare informatie vindt over zwangerschap en alles dat daarbij komt kijken. Gemaakt door verloskundigen en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en richtlijnen.

De KNOV wil deze website graag updaten en prettiger maken in gebruik, maar kan en wil dat niet alleen doen. Daarom doen ze de komende tijd verschillende onderzoeken. Sommige op kantoor in Utrecht, maar er zijn er ook bij die je thuis vanaf de bank op je gemak kunt uitvoeren. Lekker met je voeten omhoog en een kopje thee erbij. Meedoen doe je uiteraard niet voor niets. Reiskosten en deelname worden vergoed.

De KNOV zoekt voor de onderzoeken mensen uit alle regio’s, met alle achtergronden, alle opleidingsniveau’s en in alle fases van het leven. Denk je dus: “dit lijkt me superleuk, maar ik ben vast niet degene die ze zoeken”, laat dat idee dan gerust los. Ervaring met eerdere gebruiksonderzoeken, handigheid met websites en kennis van geboortezorg zijn allemaal niet nodig.

Wil jij meehelpen met het verbeteren van de website? Stuur dan vóór 20 maart 2023 een mailtje naar projectleider Jade Meijvogel via jmeijvogel@knov.nl. Vermeld daarin:

- Of en hoever je zwanger bent
- Of en hoeveel kinderen je hebt
- Of je werkt en wat je beroep is
- Of je bereid bent om op het KNOV-kantoor langs te komen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meer weten over de update van deverloskundige.nl?

Heb jij vragen over onze plannen met de website? Neem dan contact op met projectleider Jade Meijvogel-Somford: jmeijvogel@knov.nl

Ps. Uiteraard zoeken we ook doorlopend verloskundigen die mee willen werken aan het verbeteren van de website. Is bovenstaande niks voor jouw cliënten, maar doe je zelf wel graag mee? Ook dan is je aanmelding via mail van harte welkom!
 

Dit project wordt mogelijk gemaakt met Kwaliteitsgelden vanuit ZonMw.