Oproep

17 maart 2023

Binnenkort gaan wij van start met het schrijven van de handreiking Fysiologische pijnverlichting. Dit ter aanvulling bij de reeds bestaande richtlijn omtrent pijnbehandeling tijdens de baring van de NVA wat voornamelijk medicamenteuze opties bevat. Onderwerpen zoals mindfulness, hypnobirthing, VR, stimuleren drukpunten, Rebozo worden onderzocht en beschreven in een handreiking. Hiervoor zoeken wij twee klinisch verloskundigen die in een meelezende rol aan de werkgroep willen deelnemen. De werkgroep is de brug tussen het veld en de producten die de KNOV ontwikkelt; een hele belangrijke rol!  

Heb jij affiniteit met dit onderwerp en wil je jouw steentje bijdragen binnen dit project, dan horen wij dit graag. De geschatte tijdsbesteding voor deze werkgroep zal ongeveer 15-20 uur per onderwerp zijn. Er wordt beschikbaarheid gevraagd in de maanden maart – november 2023. Voor deelname aan de werkgroep krijg je vacatievergoeding.

Wil je deelnemen aan deze werkgroep of input geven over dit onderwerp? 

Stuur voor 31  maart je aanmelding en motivatie naar projectleider, Else Vooijs, evooijs@knov.nl  
Mocht je geen tijd hebben om deel te nemen aan de werkgroep, maar toch knelpunten, behoeften en/of voorbeelden uit de regio betreffende dit thema met ons willen delen, dan horen we dit graag (ook via evooijs@knov.nl)! 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door kwaliteitsgelden vanuit ZonMw.