Oproep

18 oktober 2022
Hollen of stilstaan

Of je nu in de eerste of in de tweede lijn werkt, als praktijkhouder, in loondienst of als waarnemer. Of je daarnaast mantelzorger bent, of jonge kinderen hebt, net klaar bent met de opleiding of al jaren meedraait. Het vak verloskunde is voor ons allemaal vaak hollen of stilstaan. Samen met onderzoekers verbonden aan Universiteit Twente en Universiteit Utrecht onderzoeken we hoe verloskundigen hier mee omgaan.

Hoe ervaar je die afwisseling? Hoe beïnvloedt je werk je privésituatie en andersom? Wat doe jij met rustige momenten tijdens je werk? Hoe herstel je van drukke werkdagen? Dit soort vragen willen we beantwoorden door middel van kwalitatieve interviews en daarom doen we een beroep op jou. We zijn namelijk erg nieuwsgierig naar jouw ervaringen!

Zou je een bijdrage willen leveren om meer inzicht te krijgen in de effecten van de manier waarop we de zorg hebben georganiseerd op het welzijn van de individuele verloskundige? Meld je dan aan via c.schott@uu.nl. Het gesprek duurt maximaal een uurtje.