Oproep

02 september 2022
Help jij mee het Inspiratienetwerk een prettige Facebookgroep te laten zijn?

Voor de besloten Facebookgroep Inspiratienetwerk voor KNOV-leden zijn we op zoek naar nieuwe moderatoren. Ben jij lid en actief op social media? Check jij regelmatig het netwerk en wil je ons helpen om het een fijne, inspirerende omgeving te laten zijn voor de ruim 2500 leden? Meld je dan aan als moderator!

Samen met de andere moderatoren en de communicatieafdeling houd je in de gaten wat er speelt op het netwerk. Zie je iets wat een programmamanager of beleidsadviseur moet weten? Of zie je iets wat niet in lijn is met de gedragsregels? Bijvoorbeeld advertenties, reclame voor scholingen op andere dagen dan de 1e en de 15e, onaardige posts of reacties, dan onderneem jij hier actie op. Dit doe je wanneer het jou uitkomt. In overleg met de andere moderatoren verdeel je de week of maand, zodat er idealiter iedere dag even iemand kijkt. 

Wil jij helpen? Stuur dan een mail naar info@knov.nl of bel voor meer informatie Kristi Francken, communicatieadviseur, via 088-8883932. Vacatiegeld is beschikbaar.