Oproep

16 september 2022

Ken jij (bijna) alle richtlijnen uit je hoofd? En krijg je energie van uitzoeken wat je niet weet, net zolang totdat je het wél weet? Perfect! Dan kunnen wij jouw hulp heel goed gebruiken.

Waarschijnlijk ken je de website: deverloskundige.nl. Die gaat al wat jaartjes mee en kan wel een update gebruiken. Dat doen we in twee fases: dit jaar zorgen we ervoor dat hij inhoudelijk helemaal kloppend en opgeruimd wordt. Volgend jaar slaan we een grotere innovatieslag.

Onze collega's hebben alle pagina’s van de website doorgenomen en bekeken of de informatie nog juist is en/of suggesties gedaan voor aanpassingen. Om er zeker van te zijn dat we niets over het hoofd zien, willen we dit echter op heel korte termijn graag nog een keer laten doen.

Dit houdt het in: 

  • Je krijgt toegang tot een bestand waarin de adressen van alle pagina’s (URL’s) van de website staan.
  • Samen met een collega bezoek je die pagina’s een voor een. Jullie controleren of de informatie up-to-date is. 
  • Klopt alles? Mooi, dan hoef je niets te doen.
  • Zie je informatie die onvolledig of incorrect is? Dan maak je hiervan een aantekening in het bestand.

Zo simpel is het! Je hoeft geen schrijfervaring te hebben of zelf dingen aan te passen. Signaleren is voldoende. De uren die je hiermee zoet bent, worden vergoed in de vorm van vacatiegelden. Je kunt, in samenspraak met je collega, je uren zelf indelen tussen 3 oktober en 17 oktober 2022.

Lijkt het je wat?

Of heb je vragen? Neem dan contact op met Imara Wilsens, via iwilsens@knov.nl. Aanmelden kan tot 23 september 2022.