Oproep

08 augustus 2022

Het lijkt vanzelfsprekend maar de dagelijkse praktijk is anders. Uit internationaal en landelijk onderzoek blijkt dat in de geboortezorg niet altijd sprake is van gelijkwaardige behandeling, wat zorgt voor ongelijke uitkomsten van de geboortezorg.

Wat is jouw ervaring?

We willen daarom graag van jou weten wat jij tegenkomt als professional zodat we kunnen faciliteren in-  en gezamenlijk toewerken naar in een meer gelijkwaardig geboortezorg. Daarvoor hebben we een vragenlijst opgesteld waardoor we hopen meer zicht te krijgen op de behoeften vanuit de praktijk.

Wat we doen met de uitkomsten

De uitkomsten van deze vragenlijst gebruiken we om het project zoveel mogelijk toe te spitsen op de (behoeften uit de) praktijk. Zodat we handvatten, tools en andere producten of diensten kunnen ontwikkelen om de verloskundige in dit proces van vergroten van bewustwording en kennis, gericht te faciliteren.  Een soortgelijke vragenlijst zetten we ook uit bij de cliënten wat zal leiden tot breder beeld van de behoeften wat nodig is om gelijkwaardige geboortezorg te kunnen leveren.

We ontvangen graag jouw mening en ervaringen via deze vragenlijst. 

  • De enquête is anoniem.
  • De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn alleen toegankelijk voor het onderzoeksteam.
  • Vragen die je niet wilt beantwoorden kan je overslaan.