Oproep

22 augustus 2022

De KNOV is een project gestart om o.a. de factsheet positieve discongruentie te herzien.

In 2017 is er door de KNOV een factsheet en time task matrix gepubliceerd over positieve discongruentie. Maart 2022 is er een factsheet vermoeden macrosomie gepubliceerd, dat veel overlap heeft met de factsheet positieve discongruentie.
Doel van dit project: de factsheet positieve discongruentie vervangen door een stroomdiagram en de factsheet vermoeden macrosomie voorzien van de laatste inzichten en hierin de inhoud van beide documenten waarborgen. 
 


De KNOV sluit zich graag aan bij de kennis en vragen uit de regio en horen graag wanneer er knelpunten of welke wensen er zijn m.b.t. positieve discongruentie in de praktijk.

Wij zoeken werkgroepsleden die in een meelezende rol willen deelnemen aan dit project. Wij zoeken twee eerstelijns en twee tweedelijns verloskundigen, die affiniteit hebben met dit onderwerp.

De geschatte tijdsbesteding voor deze werkgroep zal ongeveer 10 uur bedragen in de maanden september en oktober van dit jaar. Voor deelname aan de werkgroep staat een vacatievergoeding tegenover.

Wil je deelnemen aan deze werkgroep of input geven over dit onderwerp?
Meld je dan aan vóór 3 september. Voor aanmelding of vragen kun je terecht bij projectleider Else Vooijs, evooijs@knov.nl