Oproep

09 februari 2023

Dit jaar werken we aan het verbeteren van deverloskundige.nl. De website wordt op technisch en inhoudelijk vlak stevig onder handen genomen en gebruiksgemak en vindbaarheid worden verbeterd. We willen er een plek van maken waar vrouwen in de vruchtbare leeftijd goede, betrouwbare en onderbouwde informatie kunnen vinden die qua toon en vormgeving aansluit bij deze tijd. Eigenlijk dus: de informatie die ze van jou krijgen, gebracht op een manier waarop jij dat ook zou doen, maar dan digitaal.

Om er zeker van te zijn dat we dat goed doen, hebben we continue input van zwangeren nodig. Immers, dit platform is er voor hen. Wie kan ons beter vertellen of en wanneer we op de juiste weg zijn dan zijzelf?

Op kantoor hebben wij helaas niet dagelijks cliënten over de vloer die we aan de tand kunnen voelen. Maar misschien heb jij dat wel! Zou je ons in dat geval een handje willen helpen?

Hoe kun jij helpen?

Onderhoudt jouw praktijk of regio actief contact met cliënten? En wordt er regelmatig gebruikgemaakt van communicatiekanalen, zoals een nieuwsbrief, een Instagramkanaal, een Facebookpagina, etc? Dan zouden we daar graag een oproep in of op willen plaatsen. Er is een algemene oproep met beeld beschikbaar, zodat je zelf niets hoeft te maken, maar je mag hem in overleg met de projectleider ook aanpassen naar een stijl en toon die past bij jouw of jullie visie en volgers.

Wat vragen we van cliënten?

De oproep is gericht aan iedereen die zwanger is, wil zijn, of ooit is geweest. Wij vragen hen om deel te nemen aan verschillende onderzoeken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid van de oude en nieuwe website. Sommige onderzoeken vinden plaats op het bureau in Utrecht, maar er zijn er ook bij die gewoon thuis op de bank uitgevoerd kunnen worden. We zoeken vrouwen uit alle regio’s, met alle achtergronden, alle opleidingsniveaus en alle ervaringen. Tegenover deelname staat altijd een vergoeding, plus reiskostenvergoeding indien van toepassing.

Wil jij ons helpen?

Fijn! Stuur dan vóór 1 maart een mailtje naar projectleider Jade Meijvogel-Somford: jmeijvogel@knov.nl

Ps. Uiteraard zoeken we ook doorlopend verloskundigen die mee willen werken aan het verbeteren van de website. Is bovenstaande niks voor jouw cliënten, maar doe je zelf wel graag mee? Ook dan is je aanmelding via mail van harte welkom!
 

Dit project wordt mogelijk gemaakt met Kwaliteitsgelden vanuit ZonMw.