Oproep

05 april 2023

De KNOV heeft een ZonMw-subsidie ontvangen voor het project 'Innovatief leren met Extended Reality'. Het doel van het project is om samen met academies voor verloskunde een platform te ontwikkelen waar studenten en praktiserende verloskundigen verschillende handelingen in een virtuele omgeving kunnen oefenen.

Het platform moet voldoen aan de open Extended-Reality standaard, zodat het op verschillende hardwareplatforms ingezet kan worden. Bij de ontwikkeling van content wordt de Creative Commons licentie 'Naamsvermelding - Niet Commercieel - Gelijk Delen CC BY-NC-SA' toegepast, zodat het materiaal vrij toegankelijk is voor onderwijs- en onderzoeksdoeleinden. De content moet aansluiten op de (in ontwikkeling zijnde) content van de academies.

We zijn op zoek naar bedrijven die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit platform en de content ervan. De deadline voor oplevering is eind 2023. Interesse? Neem contact met ons op via ehealth@knov.nl voor meer informatie over de inschrijvingsprocedure.