Update boostervaccinatie overige zorgmedewerkers

30 december 2021

Alle zorgmedewerkers in de wachtrij krijgen vóór 1 januari een uitnodiging om online een afspraak te maken bij de GGD. Op vrijdag 31 december sluit de route voor zorgmedewerkers om via de wachtrij met voorrang een uitnodiging te krijgen voor de boostervaccinatie. 

Uitnodigingen per sms/e-mail voor zorgmedewerkers van 18 jaar en ouder

Vrijdag 31 december ontvangen de laatste zorgmedewerkers die zich hebben aangemeld bij de wachtrij, hun uitnodiging. Via het online afsprakenportaal maken ze een afspraak bij de GGD voor de boostervaccinatie. 

Aanmelden via unieke code kan nog steeds
Zorgmedewerkers die via hun werkgever een unieke code hebben ontvangen, kunnen zich blijven aanmelden bij www.wachtrijbooster.nl

Nog geen advies boostervaccinatie zorgmedewerkers onder 18 jaar

Zij komen nog niet in aanmerking voor de boostervaccinatie. Staan deze zorgmedewerkers in de wachtrij dan krijgen ze hier per e-mail bericht over. 

Voor zorgmedewerkers sluit de route via de wachtrij vrijdag 31-12-2021

Volgende week krijgen alle mensen van 18 jaar en ouder via de reguliere route een uitnodiging voor de boostervaccinatie bij de GGD. Dus: 

•    Dat betekent dat de wachtrij geen voorrang of versnelling meer oplevert voor zorgmedewerkers. 
•    Alle zorgmedewerkers van 18 jaar of ouder die zich vanaf vrijdag 31 december aanmelden voor de wachtrij, ontvangen een bericht dat ze online een afspraak kunnen maken bij de GGD. 
•    Zorgorganisaties die zich vanaf vrijdag 31 december aanmelden voor het opvragen van unieke codes worden geïnformeerd dat het traject is gesloten. Overigens is het aantal aanmeldingen van zorgorganisaties vooralsnog nihil. 

In totaal zijn op dit moment 150.000 zorgmedewerkers vanuit de wachtrij uitgenodigd om een afspraak te maken bij de GGD en staan nog ca. 18.000 mensen op de wachtrij.