32e ICM-congres 2020 op Bali: 'Midwives of the world, delivering the future'

19 december 2018

Van 21 t/m 25 juni 2020 vindt het 32e ICM-congres plaats op het prachtige eiland Bali! Het thema van het congres is 'Midwives of the world: delivering the future'.

ICM voorzitter Franka Cadee vertelt u graag meer over het ICM-congres in de aankondigingsvideo. Franka Cadee: "midwives need to be proud of what they've done woldwide and midwives really need to unite their voice. One way in which we can unite our voice, is to be together. In bali 2020, we can do that".

Nederlandse verloskundige zorg vertegenwoordigd!

Tijdens het 31e ICM congres in Toronto namen maar liefst 135 Nederlanders deel. Minstens 10 van hen organiseerden een symposium of hielden een posterpresentatie tijdens het congres.

De KNOV moedigt haar leden aan om de Nederlandse verloskundige zorg te vertegenwoordigen tijdens het ICM congres en moedigt verloskundigen aan een bijdrage te leveren door bijvoorbeeld (poster)presentaties. Uiteraard is de KNOV ook aanwezig met een stand.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor een bonus discount tot 28 februari 2019. Het early-bird tarief loopt tot 2 maart 2020. Abstracts kunnen ingediend worden tot 15 mei 2019.

ICM

De International Confederation of Midwives (ICM) is de internationale vereniging van organisaties van verloskundigen. De ICM is een erkende niet-gouvernementele organisatie en werkt nauw samen met de WHO, UNFPA, UNICEF en andere organisaties wereldwijd. De ICM vertegenwoordigt 130 landelijke verloskundige beroepsverenigingen (500,000 verloskundigen). De KNOV is lid van de ICM.