International Day of the Midwife: zet uw kwaliteit in de schijnwerpers

03 mei 2018

5 mei 2018 is niet alleen Bevrijdingsdag, maar ook de 10e Internationale Dag van de Verloskundige. Om de wereld te laten zien wat voor mooi en belangrijk werk verloskundigen doen, initieert ICM (International Confederation of Midwives) dit jaar de campagne 'Midwives leading the way with quality care'.

U als verloskundige kunt hieraan meedoen.

Doe mee op 5 mei!

Plaats op social media een foto waarin u het thema 'Midwives leading the way with quality care' weergeeft op uw eigen manier. Wat doet u om zorg te leveren van hoge kwaliteit, bij voorkeur vanuit het perspectief van de cliënt? Plaats dit bij de foto. Als u het bericht in het Engels plaatst kunt u een groter publiek bereiken. Gebruik de #IDM2018.

ICM president Franka Cadee geeft online presentatie

Elk jaar geeft de ICM tips om verloskundigen onder de aandacht te brengen op de Internationale dag van de Verloskundige. Daarnaast heeft president Franka Cadee 's ochtends een boodschap in relatie tot het thema 'Midwives leading the way with quality care' en eindigt zij de dag door het geven van een presentatie over dit onderwerp. Volg de ICM via Twitter en blijf op de hoogte via #IDM2018