Geen fysieke bijeenkomsten tot 1 maart

17 december 2021

De KNOV heeft besloten geen fysieke bijeenkomsten meer te organiseren met en voor leden tot 1 maart 2022. Bijeenkomsten kunnen uiteraard wel gewoon online doorgang vinden. Dit staat los van de richtlijn voor cliëntcontact die door de coronawerkgroep wordt uitgedragen. Indien deelnemers aan bijeenkomsten samen overeenkomen toch fysiek bij elkaar te willen komen, dan is het dringende verzoek de RIVM-maatregelen in acht te nemen (o.a. 1 persoon per 5m2 bij vergaderingen). Lees hierover ook: Protocol-voor-zakelijke-bijeenkomsten.pdf (veilignaardevakbeurs.nl)

De KNOV adviseert -ook in de toekomst- bijeenkomsten zoveel mogelijk hybride (dus in een combinatie van fysiek en online) aan te bieden.

Met deze maatregel wil de vereniging bijdragen aan de bescherming van kwetsbare personen (onder wie zwangeren) en zorgverleners (onder andere onze leden) tegen de sterk oplopende besmettingenDaarbij willen we iedereen ook graag helderheid geven. De organisatoren van fysieke bijeenkomsten voor de komende periode laten je binnenkort weten hoe deze ingevuld worden.