Vernieuwde website: eenmalig wachtwoord MijnKNOV aanpassen

18 november 2021
Vernieuwde website: eenmalig wachtwoord MijnKNOV aanpassen

Gisteren is de vernieuwde KNOV-website (fase 1) gelanceerd. Om toegang te krijgen tot de ledeninformatie moet je eenmalig je wachtwoord aanpassen. Je hebt hierover een mail ontvangen vanuit leden@knov.nl. Inloggen op de website van het tijdschrift lukt nog niet, alle artikelen zijn daarom tijdelijk openbaar gezet.

Log altijd in

Wil je de website raadplegen? Log altijd in! Dan ben je ervan verzekerd dat je álles ziet, inclusief het besloten deel. Zet ‘wachtwoord onthouden’ aan. Wel zo makkelijk.

KNOV-website: wat is er veranderd?

Tijdens de ALV heb je al een demo van de vernieuwde website gezien. Fase 1 betreft een grondige make-over. De foto's op de website zijn van KNOV-leden en de navigatie -met minder niveaus- zorgt voor meer gebruikersgemak. Vanaf de homepage kun je nu bijvoorbeeld direct naar de Registers en zoek je eenvoudig in Richtlijnen & Standaarden. Via MijnKNOV kun je interessegebieden aangeven om specifiek nieuws te ontvangen en kun je best practices delen. Ook handig: je kunt zonder opnieuw inloggen van MijnKNOV naar PE-online!

Fase 2 (eind december 2021) bestaat uit het toevoegen van een zelflerende zoekmachine. Voor een deel is de content al geactualiseerd, maar in fase 3 komen bijvoorbeeld ook richtlijnen en standpunten aan de beurt. Dat vergt nu eenmaal meer tijd. Er is al een start mee gemaakt.

Tips of suggesties?

Heb je tips of suggesties om de website nog beter te maken? Laat het weten via info@knov.nl.