Nieuwsbericht

26 januari 2024

De geheel vernieuwde verloskundige.nl komt eraan! En als deze nieuwe cliëntenwebsite live gaat - naar verwachting in april - kan hij jou op meerdere manieren helpen. Wil jij weten hoe? Kijk dan het webinar over de vernieuwde www.deverloskundige.nl terug en ontdek de frisse look, verbeterde functionaliteiten en innovatieve benaderingen. Speciaal ontworpen om aan jouw behoeften als verloskundige te voldoen én om cliënten optimaal te ondersteunen in alle fases rondom zwangerschap en geboorte. 

“Leuk om te horen hoe er is nagedacht over de opbouw en ontwikkeling van de website. Fijn om cliënten naar te kunnen verwijzen. Mooie tips op het einde. Goede presentatie, dankjewel!". - Deelnemer webinar 


In de opname en de hand-out vind je daarnaast vijf waardevolle tips die jou en jouw praktijk kunnen ondersteunen bij het verstrekken van digitale informatie aan cliënten. Praktisch en direct toepasbaar. 

De hand-out vind je onderaan deze tekst (let op, als je niet bent ingelogd in MijnKNOV zie je deze niet) en de video kun je terugkijken via ons Vimeo-account.