Nieuwsbericht

10 november 2020

De corona-ontwikkelingen volgen elkaar snel op en het is niet altijd eenvoudig om alle maatregelen – en de wijzigingen hierop – op je netvlies te hebben. Om jullie hierin te ondersteunen organiseert de KNOV werkgroep Corona op donderdag 12 november een webinar over de laatste stand van zaken rondom corona.

In het webinar hoor je over de actuele ontwikkelingen van het Outbreak Management Team (OMT), de Federatie Medisch Specialisten en het RIVM op onderwerpen als werk en verlof, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en sneltesten.

Praktische zaken

Het webinar vindt plaats op donderdag 12 november, om 20:00 uur via Teams. Het is gratis te volgen via deze link. Ook hebben we accreditatie aangevraagd. Je kunt in het webinar live je vraag stellen en tips delen met collega's. De vragen die we niet kunnen behandelen tijdens het webinar delen we na afloop op de coronapagina.

Omdat we een groot aantal deelnemers verwachten, willen we je vragen je microfoon te dempen zodra je deelneemt. Vragen tijdens het webinar kun je stellen via de chatfunctie. Wordt jouw vraag behandeld, dan zal een van de werkgroepleden je vragen om je microfoon aan te zetten.

Kun je niet aanwezig zijn? Al je vragen over corona kun je ons mailen via corona@knov.nl, of bekijk de speciale coronapagina.