Nieuwsbericht

15 november 2022

Onze eerste algemene ledenvergadering (ALV) vindt plaats op een prachtige locatie op de Veluwe: Hotel Apeldoorn - De Cantharel. Tijdens deze ALV leggen we het jaarplan en de begroting voor, en gaan we graag met je in gesprek over wat dat voor ons als bestuur betekent. Ook kunnen je stemmen over ereleden. De stukken voor de vergadering staan op de ALV-pagina. Verder blikken we terug op onze eerste drie maanden als KNOV-bestuur en nemen we je mee in onze plannen voor de toekomst.   

We organiseren een vergadering met voldoende ruimte voor spreektijd, waarin we op een ontspannen manier samen kunnen zijn. Jouw inbreng is hierbij van groot belang. We hopen dat iedereen zich vrij voelt om zijn of haar stem te laten horen én uit te brengen. Woon je de ALV fysiek of online bij? De inschrijving staat open tot 9 december, maar laat het ons aub op tijd (uiterlijk 2 december) weten, dan kunnen we onze organisatie en catering hierop aanpassen.  

  
Praktische informatie 

Datum: 9 december 2022 
Tijd: vergadering 10:00 – 12:30 uur met aansluitend een lunch  
Locatie: Hotel Apeldoorn - de Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn 
(OV-)route en parkeren: Contact | Hotel Apeldoorn de Cantharel (vandervalkapeldoorn.nl) 
Accreditatie wordt aangevraagd 

Aanmelden:  Algemene Ledenvergadering (ALV) - KNOV (eerst even inloggen via MijnKNOV) 
Agenda en stukken: ALV 9 december 2022 - KNOV (eerst even inloggen via MijnKNOV) 
 
We zien je graag in levenden lijve in Apeldoorn, maar de vergadering is ook online bij te wonen. Het stemmen gebeurt weer in een digitale omgeving. Hiervoor ontvangen je kort voor de ALV een link per e-mail.  
 
Heb je vragen? Mail dan naar ALV@knov.nl

Hartelijke groet, 

Alieke, Joke, Maaike, Marieke en Rebekka