Nieuwsbericht

14 februari 2019

Sinds januari 2019 kunnen leden van de KNOV gebruikmaken van de tolkenservice Tasnet voor een exclusief ledentarief. Veel leden hebben zich al aangemeld voor de service en hebben hier ook al gebruik van gemaakt!

Via Tasnet heeft u binnen een minuut (98% van de situaties) telefonisch contact met een tolk. Hiervoor dient u zich eerst aan te melden voor Tasnet.

Tasnet

Om gebruik te kunnen maken van de voordelige KNOV-tarieven is een klantcode noodzakelijk. De klantcode is gekoppeld aan de tarieven en voorwaarden. TVcN maakt na ontvangst van inschrijving uw nieuwe klantcode en stuurt deze binnen 48 uur retour per mail. U kunt u kosteloos inschrijven via het inschrijfformulier.

Zodra u uw klantencode heeft ontvangen, kunt u online inloggen en tolkendiensten aanvragen. U kunt ad hoc een tolk aanvragen, maar ook een afspraak inplannen. Bij ad hoc-aanvragen heeft u binnen een minuut contact met een tolk.

Meer informatie leest u in de gebruikershandleiding.

Aanmelden

Nog niet aangemeld? Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Pas wanneer u een tolkenaanvraag indient, worden de ledentarieven gehanteerd.