Nieuwsbericht

03 september 2020

Het bureau van de KNOV heeft de afgelopen periode standpunten uitgewerkt op een aantal thema’s. De standpunten helpen ons een gedeeld geluid laten horen: binnen de regio’s en landelijk richting politiek en overheid en in de samenwerking met belangrijke ketenpartners en andere stakeholders.

We vinden het belangrijk om de concept standpunten te toetsen aan de hand van een vragenlijst. Je vindt de vragenlijst via deze link. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Met jullie input scherpen we de standpunten verder aan.

Om de kans te vergroten dat ons verhaal en de standpunten kansrijk worden ontvangen door politiek, overheid en stakeholders - en om te zorgen dat onze inspanningen effectief zijn – passen wij de uiteindelijke boodschap en invalshoek per thema aan op de ontvanger van ons verhaal. Ook wordt rekening gehouden met een strategische timing bij het verspreiden van de standpunten; onder meer aansluitend bij de politieke agenda en de verschillende fasen in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021. Tot slot bekijken we of ons verhaal de juiste toon en detailniveau bevat. De definitieve standpunten en het vervolgproces voor de lobby worden met jullie gedeeld.

Let op: invullen van de vragenlijst kan tot en met 18 september aanstaande.