Nieuwsbericht

11 november 2022

De ledendag zit erop en wát een dag was het. Een mooie opkomst, goede gesprekken, een ontspannen sfeer en open discussies. Precies wat wij voor ogen hadden op een ledendag. Hartelijk dank aan alle aanwezigen, dankzij jullie was deze dag in ieder geval wat ons betreft een groot succes.

Dank ook aan Margot van Dijk voor haar mooie verhaal. Over haar vader, zijn bijen en het weggeven van onze honing. Weten waar dit over gaat? De plenaire presentaties zijn opgenomen en plaatsen we volgende week op de website.

Lizanne Vianen, Jolanda Colli en Jeannette Hammer namen de introductie op de deelsessies voor hun rekening. Je eigen verhaal houden, open en persoonlijk, voor bijna 100 KNOV-leden, je moet het maar kunnen. Én willen natuurlijk, waarvoor onze hartelijke dank. Na de introducties op de sessies gingen we uiteen in drie sessies waar interessante gesprekken volgden over vitamine K, samenwerking in regionale verbanden en de positie van de klinisch verloskundigen. De uitkomsten van deze deelsessies koppelen we op een later moment aan jullie terug.

Ledendagen 2023

Komend jaar hebben we drie ledendagen voor jullie in petto. De data maken we zo snel mogelijk bekend, zodat eenieder die ze bij wil wonen deze data alvast vrij kan houden.

Heb je de ledendag van 11 november gemist maar wil je wel graag horen wat er is gezegd? Het plenaire deel van de dag is opgenomen en de opnames staan in de week van 14 november op de website. Omdat er nog meer Ledendagen volgen, wordt hiervoor een pagina aangemaakt onder Over KNOV - Vereniging