Nieuwsbericht

05 januari 2023

Wil jij promoveren of starten met een postdoc onderzoek? De KNOV stelt in 2023 een subsidie beschikbaar voor een promotietraject en een fellowship. Ben je verloskundige, lid van de KNOV en wil je graag onderzoek doen? Vanaf vandaag kun je een subsidieaanvraag doen voor jouw promotietraject of fellowship!

We hechten er veel waarde aan dat onze kennis en ons handelen gebaseerd zijn op actuele wetenschappelijke inzichten. En aan deze kennis dragen we graag bij. Daarom bieden we KNOV-leden de mogelijkheid om via een open competitie mee te dingen naar een studiebeurs voor het afronden van een promotietraject en een studiebeurs voor een fellowship. Beiden worden in 2023 één keer toegekend. Het bestuur kent de subsidies toe op basis van het advies van de Wetenschapscommissie. Tijdens de ALV van juni worden de onderzoekers die de subsidie ontvangen bekendgemaakt.  

Geïnteresseerd?  

Meer informatie kun je vinden op de pagina Subsidies. Hier vind je onder andere de subsidievoorwaarden en de aanvraagformulieren. Voor vragen kun je terecht bij programmamanager Wetenschap Anne-Marie Sluijs via asluijs@knov.nl