Nieuwsbericht

07 november 2022

Speelt capaciteitsproblematiek ook in jouw regio? Wil je weten waar je als verloskundige op kunt letten bij besprekingen in de regio? Wat kan je doen binnen jouw regio, praktijk of ziekenhuis? Wat doet de KNOV op dit thema? Voor antwoord op al deze vragen, neem een kijkje op de overzichtspagina capaciteitsproblematiek en sluit ook dinsdag 8 november aan bij KNOV in gesprek van 16.00 tot 18.00 uur. Het vragenuurtje staat deze week geheel in het teken van capaciteitsproblematiek. Dus praat mee en deel jouw ervaringen. Klik hier voor de teamslink.

Praat mee en wissel ervaringen uit over capaciteitsproblematiek in jouw regio - KNOV 

Werkgroep capaciteitsproblematiek

Wil je zelf via de KNOV een actieve bijdrage leveren of een update krijgen waar de KNOV en verschillende regio’s mee bezig zijn? Meld je dan aan als werkgroeplid capaciteitsproblematiek: Gezocht: verloskundigen voor de werkgroep capaciteitsproblematiek - KNOV 

Workshop Capaciteitsproblematiek

Bekijk ook de workshop Capaciteitsproblematiek - Wat kan jij als verloskundige doen? Op verschillende data nemen professor Erwin Hans en Gréanne Leeftink je mee in de wereld van capaciteitsmanagement. Ze laten je in hun workshop op een andere manier naar oplossingen voor capaciteitsproblematiek kijken.