Nieuwsbericht

12 april 2022

Op 6 april kwam de kiescommissie weer bijeen. De vacatures voor de nieuwe bestuursleden van de KNOV staan inmiddels een week op diverse platforms en we hebben een aantal goede reacties ontvangen, maar het loopt nog niet storm. We hebben nog tot en met 22 april, dus heb jij als lid interesse in een bestuursfunctie? Laat het dan snel weten, want dan is dit is je kans om het verschil te maken voor de vereniging en het vak. Jouw kans om samen met de andere nieuwe bestuursleden te bepalen waar de tijd, energie en middelen van de KNOV naartoe moeten gaan!

Een van de zaken waar de kiescommissie zich over buigt, is of het goed zou zijn voor de KNOV om een externe voorzitter aan te nemen. Dat is echter een keuze die de commissie niet zelf wil maken maar wil voorleggen aan de leden van de KNOV. Daarom wordt hier in de week van 11 april een ledenpeiling voor uitgezet via Onderzoekdoen.nl. Vanwege de krappe planning willen we iedereen vragen deze zo snel mogelijk in te vullen. Bij voorbaat dank hiervoor. 

Sylvia van Kospoth heeft zich teruggetrokken uit de commissie op basis van recente ontwikkelingen rondom integrale bekostiging. Om de kiescommissie weer compleet te maken wordt opnieuw een lid uit de geanonimiseerde lijst getrokken.