Nieuwsbericht

11 januari 2024

Op vrijdag 19 januari, van 12.00 uur tot 13.00 uur, nemen we je mee door het project deverloskundige.nl en delen we waardevolle inzichten met je. Tijdens het webinar bespreken we toekomstige mogelijkheden en geven we waardevolle tips die je direct kunt toepassen om jouw digitale positie te versterken. 

Wat kun je precies verwachten? 

🌐 Voorproefje van de nieuwe website 

Als een van de eersten krijg je een exclusieve sneak peek van onze gloednieuwe website. Ontdek de frisse uitstraling, verbeterde functionaliteiten en innovatieve benaderingen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan jouw behoeften als verloskundige en om cliënten optimaal te ondersteunen in alle fasen rondom zwangerschap en geboorte. 

🚀 Projectupdate: waar staan we nu? 

Tijdens het webinar delen we de huidige stand van zaken in het project. Ontdek de mijlpalen die we hebben bereikt en de ontwikkelingen die nog in het verschiet liggen. 

💡 5 Waardevolle tips voor digitale informatievoorziening 

Digitalisering is de toekomst, en daar willen we je graag bij helpen. Ontvang vijf waardevolle tips die jou en jouw praktijk kunnen ondersteunen bij het verstrekken van digitale informatie aan cliënten. Praktisch en direct toepasbaar. Benieuwd naar het toekomstbeeld van digitale informatievoorziening aan cliënten? Dan is dit webinar iets voor jou. 

Klik op onderstaande link en reserveer je plek!

Aanmelden voor het Webinar – vrijdag 19 januari 2024, 12:00 uur