Nieuwsbericht

28 juni 2022

Gisteren hebben we jullie laten weten dat we bezig zijn met het organiseren van een nieuwe ALV om alsnog te besluiten over de onderwerpen die tijdens de ALV van 24 juni op de agenda stonden. Daarnaast zorgen we voor een overzicht van alle vragen die tijdens de ALV gesteld zijn en de antwoorden hierop. En maken we een conceptverslag van de ALV van 24 juni. 

Kandidaten bestuur

Henk Bakker heeft ons laten weten dat hij zich niet langer verkiesbaar stelt als voorzitter van het nieuwe KNOV-bestuur. Het huidige bestuur betreurt deze keuze. Zijn terugtrekking is gebaseerd op een optelsom van ervaringen in de afgelopen verkiezingsperiode, inclusief de gang van zaken in de ALV op 24 juni, waardoor hij niet meer dezelfde motivatie ervaart voor het voorzitterschap als aan het begin van dit traject.

Zowel de kandidaten via de kiescommissie als de kandidaten van het vijfvrouwsbestuur hebben aangegeven deze zomer niet actief campagne te gaan voeren. Aan het einde van de zomer zullen zij zich weer aan jullie presenteren. Overigens staat de procedure toe dat nieuwe bestuurskandidaten zich melden, hierover houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

Nieuwe ALV 9 september

Op de nieuwe Algemene Ledenvergadering van 9 september 2022 zullen de kandidaten worden voorgedragen. Details van deze vergadering volgen zo snel mogelijk. Deze zal in ieder geval plaatsvinden in de ochtend en zowel live als online te volgen zijn. We worden bij deze vergadering niet meer ondersteund door Medische Scholing. Mocht je een account hebben aangemaakt voor de ALV, dan kun je dit verwijderen.