Nieuwsbericht

15 januari 2018

Op onze voorlichtingswebsite deverloskundige.nl introduceren we een nieuwe blogster: Solange Candeais. Solange (22) is derdejaars student verloskunde aan de Hogeschool Rotterdam. In haar blog schrijft ze over haar opleiding en alles wat daarbij komt kijken. En ze vertelt over haar werk als partusassistente bij Geboortecentrum Sophia in Rotterdam. Ook leest u wat ze meemaakt als praktijkassistente bij een verloskundigenpraktijk. Volg Solange - vroedvrouw in spe- in haar blog. Ook mooi om te delen met uw cliënten.

Zwangere vrouwen krijgen via het blog een indruk van de studie verloskunde: hoe wordt een student voorbereid op het vak verloskundige. De lezer volgt Solange in haar reis om vroedvrouw te worden en te doen waar zij heel enthousiast over is: 'Het begeleiden van (toekomstige) ouders in de zwangerschap, geboorte en kraamperiode is voor mij gewoon een mooi en uniek moment om bij aanwezig te zijn.'

Per blog staat een onderwerp centraal en wordt verwezen naar meer informatie naar deverloskundige.nl. Solange zal 2x maand een blog schrijven voor deverloskundige.nl. Via de Facebookpagina van de verloskundige melden we dit. Vertel uw cliënten over het blog of deel het via social media. Zo krijgen zo een beeld van de opleiding en het beroep verloskundige.

Ook bloggen op deverloskundige.nl?

Op deverloskundige.nl willen we aan veel verloskundigen een podium bieden om te schijven over hun werk als verloskundige. Zo krijgen vrouwen een goed beeld van de verloskundige zorg in Nederland. Is schrijven naast de verloskunde uw passie? Stuur dan een mail met daarin een korte motivatie en een voorbeeldblog naar afdeling Communicatie.