Nieuwsbericht

07 maart 2023

Binnenkort organiseert de KNOV met hulp van een groep jonge organisatietalenten uit de zorg een hackathon. Tijdens deze hackathon gaan we aan de hand van de problematiek uit de praktijk op zoek naar originele oplossingsrichtingen en onderwerpen voor de subsidieaanvraag van 2024. Met name de capaciteitsproblematiek en hieraan rakende onderwerpen zijn belangrijke thema's voor deze hackathon. 
 
Team 17 van Talent for Care heeft voor deze opdracht gekozen als eindopdracht van hun traineeship. Ze vertellen kort wat ze de afgelopen tijd hebben gedaan en wat ze met deze eindopdracht hopen te bereiken:  

"Wij, team 17 van Talent for Care, hebben de afgelopen anderhalf jaar diverse trainingen gevolgd en ervaring opgedaan in verschillende functies en organisaties in de zorgsector. Om ons tweejarig traineeship af te ronden zijn wij op zoek naar “The Ultimate Challenge”: een opdracht in de zorg waar wij ons als team voor kunnen inzetten, geleerde lessen in de praktijk kunnen toepassen en impact weten te maken. Om zo ons traineeship op een mooie manier af te sluiten." 

Deel je ideeën

Binnenkort volgt er meer informatie over de hackathon. Voor nu kijken wij ernaar uit om met dit team en onze leden tijdens de hackathon op zoek te gaan naar nieuwe projectideeën voor de subsidieaanvraag van volgend jaar! Heb je nu al ideeën? Laat het dan weten aan Rosanne via rvandersterre@knov.nl.  

 

Dit project wordt mogelijk gemaakt door Kwaliteitsgelden van ZonMw.