Nieuwsbericht

17 juni 2024

Verloskundigen die meedoen met ons onderzoek naar het basistakenpakket (BTP) en praktijkenkosten kunnen starten met tijdschrijven. De e-mail met de link naar de SOFY-tool die eigenlijk zondag 16 juni verstuurd zou worden, is maandagochtend alsnog verstuurd. Door een storing in het systeem bij KPMG hadden de eerstelijnsverloskundigen praktijken geen e-mail ontvangen. De teamleiders van klinisch verloskundigen ontvingen de e-mail zondag wel. 
 

Excuses KPMG

“Wij hoorden vanochtend dat niet alle praktijken een link hebben ontvangen vanuit de SOFY tool. De e-mails met informatie en inloggegevens waren gepland om op zondag 16 juni om 12:00 uur te worden verzonden. Er heeft zich echter een technische storing voorgedaan in het systeem waardoor een deel van de respondenten geen e-mail heeft ontvangen. Hier hebben wij zelf helaas geen melding van ontvangen en kwamen er pas achter toen betrokkenen bij het onderzoek dit kenbaar maakten. De mails zijn inmiddels verstuurd naar alle deelnemers van het onderzoek.

Wij bieden onze welgemeende en oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze vertraging heeft veroorzaakt en willen u bedanken voor het alert reageren op de situatie en begrip in deze. Wij hopen dat dit een goede start van het onderzoek niet in de weg zit en kijken uit naar het verdere onderzoek.”

Dat de start van het onderzoek niet verloopt zoals verwacht, is ons een doorn in het oog. Er wordt veel van jullie gevraagd in deze drukke periode en we vinden het ontzettend vervelend dat jullie de benodigde informatie niet tijdig hebben ontvangen. Wij willen iedereen die vandaag start met het tijdschrijven dan ook hartelijk bedanken voor hun geduld en inzet voor dit onderzoek.  

Webinars 

KPMG organiseert voor de deelnemers aan het onderzoek een aantal webinars. Tijdens deze webinars krijg je uitleg over de SOFY-tool en is er volop mogelijkheid om je vragen te stellen. 

Aanmelden voor de webinars is niet nodig. Via één Teams-link sluit je op de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt direct aan bij het webinar.

Aansluiten bij een webinar

Webinars tijdsregistratie eerstelijnsverloskundigen

  • Maandag 17 juni van 16:00 tot 17:00 uur
  • Woensdag 19 juni van 09:00 tot 10:00 uur
  • Dinsdag 25 juni van 09:00 tot 10:00 uur
  • Woensdag 26 juni van 16:00 tot 17:00 uur

Webinars tijdsregistratie klinisch verloskundigen

  • Dinsdag 18 juni van 09:00 tot 10:00 uur
  • Maandag 24 juni van 16:00 tot 17:00 uur

Webinars kostenonderzoek

  • Donderdag 20 juni van 16:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag 27 juni van 09:00 tot 10:00 uur

Geen e-mail ontvangen? 

Doe je mee met het onderzoek en heb je nog steeds geen e-mail ontvangen (ook niet in je spambox)? Meld dit dan bij Joris Laureys van KPMG via laureys.joris@kpmg.nl
 

Meer informatie over ons BTP- en kostenonderzoek