Nieuwsbericht

19 april 2022
Maak jij het verschil voor de vereniging? Solliciteer uiterlijk 22 april op een van de bestuursfuncties!

Heb jij interesse in een bestuursfunctie bij de KNOV? Dan heb je nog enkele dagen om dit aan de kiescommissie te laten weten. Tot en met 22 april kun je solliciteren en daarmee jouw kans pakken om het verschil te maken voor de vereniging en het vak. Jouw kans om samen met de andere nieuwe bestuursleden te bepalen waar de tijd, energie en middelen van de KNOV naartoe moeten gaan! 

We hopen dat het nieuwe bestuur gaat zorgen voor een vereniging waarin iedereen zich thuis voelt. En waarin alle belangen van de verschillende leden worden behartigd. Hierbij word je ondersteund door een bureau met enthousiaste professionals die zich met hart en ziel inzetten voor alle verloskundigen. Maar dat jouw kennis, visie en ervaring nodig heeft om de koers verder uit te zetten.   

De functieprofielen kun je lezen via: KNOV - Vacature. Heb je vragen die je graag eerst beantwoord wilt hebben voordat je wilt reageren? Neem dan contact op met een van de leden van de kiescommissie via kiescommissie@knov.nl. Je kunt ook rechtstreeks reageren door je motivatiebrief en CV naar dit mailadres te sturen.