Nieuwsbericht

21 juni 2022
Leefstijl: symposium gemist? Check de tools, het verslag én de foto's

Op donderdag 9 juni vond het Symposium Vroegsignalering Leefstijl & Zwangerschap plaats. Een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen in samenwerking met het Voedingscentrum en het Trimbos-instituut.

Iedereen was het met elkaar eens: alcohol drinken, roken en bepaalde voedingsmiddelen kunnen slecht zijn voor een zwangerschap. De centrale vraag luidt: hoe maak je het succesvol bespreekbaar en welke adviezen kun je geven? 

Heb je het symposium gemist of wil je alles nog eens nakijken en lezen? Op de webpagina van het symposium vind je er alles over terug: 

  • De presentaties van de sessies
  • Een impressieverslag
  • De foto's
  • Cartoons

Tot slot: de hulpmiddelen

Tijdens het symposium zijn ook de hulpmiddelen gepresenteerd die vanuit het project zijn ontwikkeld of vernieuwd. Deze vind je allemaal terug in de drie toolboxen. 

Van iedere toolbox zijn ook printable versies beschikbaar voor jezelf en voor je cliënten in de wachtkamer. Heb je het symposium bijgewoond? Dan zaten deze in een geplastificeerde versie in je goody bag. Ze staan hieronder op een rij en je vindt ze ook terug op de webpagina's van de toolboxen.