Nieuwsbericht

06 mei 2021

Vanaf 31 mei (Wereld Niet Roken Dag) is de landelijke campagne PUUR rookvrij weer te zien en horen op onder andere tv en radio. Door de campagne worden mensen die roken op een positieve manier aangezet tot het doen van een effectieve stoppoging.

(Zorg)professionals zijn belangrijk voor een succesvolle stoppoging. Op Puurvoorprofs.nl kun je daarom gratis posters, flyers en visitekaartjes van PUUR rookvrij bestellen. Met deze materialen kun je mensen die roken bekend maken met PUUR rookvrij en met de mogelijkheden om te stoppen met roken. Als je de campagnematerialen direct bestelt, zijn ze tijdens de herhaalde media-aandacht van de campagne nog te gebruiken. Zo maken we mensen die roken niet alleen via de media bekend met PUUR rookvrij, maar zien ze ook direct dat ze bij jou terecht kunnen voor mogelijkheden om te stoppen met roken.

Ø Bestel hier de gratis campagnematerialen en draag bij aan PUUR rookvrij
Ø Hang de posters op in de wachtkamer of bij de receptie
Ø Leg de flyers in de wachtkamer en geef ze mee aan mensen die roken
Ø Leg de visitekaartjes in iedere spreekkamer en geef ze mee aan mensen die roken
Ø Download hier het wachtkamerscherm

Meer weten of doen om aandacht te besteden aan PUUR rookvrij? Kijk op www.puurvoorprofs.nl voor meer informatie, tips en materialen.

De KNOV is deelnemer aan de Taskforce Rookvrije Start vanuit het Preventieakkoord. Zie voor meer informatie de programmapagina Preventie.