Nieuwsbericht

23 januari 2024
ICM zoekt versterking voor het verloskundig adviseursteam

The International Confederation of Midwives (ICM) is op zoek naar ervaren verloskundigen (twee fulltime functies en één parttime functie) om het verloskundig adviseursteam te versterken. Het gaat om ervaren verloskundigen recent praktiserend zijn geweest en specifieke expertise hebben op een of meer van de volgende gebieden van de verloskunde - onderwijs, regelgeving, onderzoek, praktijk, beleid, humanitaire/klimaatkwesties of capaciteitsopbouw van verenigingen.

Ben je gemotiveerd, bekwaam, zelfsturend en in staat om zelfstandig te werken en effectief bij te dragen aan een goed presterend team? En herken je jezelf in deze omschrijving: een ervaren leider (Formele of informele leiderschapsrollen) met brede kennis en begrip van wat nodig is om een autonoom verloskundig beroep op te zetten en in stand te houden dat in staat is om de gezondheidsresultaten voor moeders en baby's te verbeteren? Dan zoeken zij jou!


De functies zijn gevestigd in Den Haag in Nederland, sollicitanten moeten bereid zijn om voor een eerste periode van twee jaar naar Nederland te verhuizen.

Aanmelden kan tot 29 februari 2024. Klik hier voor de hele vacature en om je aan te melden.