Nieuwsbericht

13 maart 2020

De KNOV raadt verloskundigen af om in deze drukke tijd externe bijeenkomsten, overleggen en vergaderingen van groepen zorgprofessionals bij te wonen die niet direct met hun cliëntenzorg te maken hebben of die niet noodzakelijk zijn ter voorkoming van verspreiding van COVID-19. Op deze manier wordt de kans op het overdragen van het virus zo klein mogelijk gemaakt en wordt de transmissie naar cliënten zo veel mogelijk
voorkomen.

Regiotour geannuleerd

Om deze reden wordt de Regiotour geannuleerd. Uiteraard willen wij u de gelegenheid geven tot het stellen van vragen over de reorganisatie, daarom organiseren wij 2 webinars om live uw vragen te kunnen stellen:

  • donderdag 2 april van 19.30 -20.30 uur
  • woensdag 8 april 10.00 - 11.00 uur

Binnenkort ontvangt u hierover meer informatie.
In het najaar wordt een nieuwe Regiotour georganiseerd.

Het 32e ICM congres op Bali verplaatst naar 2021

Het ICM Congres op Bali is verplaatst naar 2021. Dit besluit heeft ICM en haar bestuur donderdag 12 maart genomen. De reden hiervoor zijn de recente ontwikkeling op het gebied van Covid-19 en de verschillende reisbeperkingen die de afgelopen weken door meerdere regeringen zijn aangekondigd.

ICM schrijft dat haar prioriteit ligt bij de gezondheid en veiligheid van de leden, van wie velen onmisbare zorgprofessionals, en partnerorganisaties en alle besluiten door deze lens genomen zijn. Het volledige besluit van ICM kunt u lezen in bijgevoegd document.

De KNOV staakt voorlopig haar voorbereidingen voor het congres evenals de bijeenkomsten van de ICM projectgroep.