Nieuwsbericht

23 augustus 2022

Nu de eerste scholen weer zijn begonnen en de vakantie in de rest van Nederland ook langzamerhand tot een einde komt, komt de ALV van 9 september in zicht. Heb jij je al ingeschreven? Zo niet, dan is dit het moment om dat te doen.

De aankomende ALV is namelijk een hele belangrijke. Tijdens deze vergadering worden de nieuwe bestuursleden gekozen voor de KNOV. Een keuze die invloed heeft op de toekomst van de KNOV én het verloskundig vak. Een nieuw bestuur gaat bepalen waar de tijd en middelen van de KNOV de komende jaren naartoe gaan, welke projecten er worden gestart, hoe we verder gaan met dossiers als Integrale bekostiging en capaciteitsproblematiek, hoe er wordt samengewerkt met leden en hoe de ALV's er in de toekomst uit gaan zien.

Jij hebt zeggenschap over wie er in het bestuur komt. Met jouw stem bepaal je de toekomst van de KNOV. Pak deze kans en schrijf je in, zodat je op 9 september ook daadwerkelijk jouw stem kunt uitbrengen. 

Inschrijven

Op deze pagina kun je je inschrijven voor de ALV: Algemene Ledenvergadering (ALV) - KNOV. Let op: je hebt hier drie keuzes:

  1. fysieke aanwezigheid in Nieuwegein;
  2. online deelnemen of alleen inloggen om te stemmen;
  3. een volmacht uitbrengen. 

Agenda, stukken en informatie stemproces

Op de ALV- pagina (achter inlog) kun je alle informatie vinden over de ALV, zoals de agenda, de stukken, het stemproces en informatie over de twee kandidaat-besturen. Informatie over de twee kandidaat-besturen vind je ook in een ander bericht in deze nieuwsbrief en in oudere nieuwsberichten. Ga naar de ALV-pagina.