Nieuwsbericht

04 augustus 2022

In september vinden de workshops 'Beoordelen van wetenschappelijk onderzoek' plaats die worden gegeven in Geldermalsen. Ben je niet in de gelegenheid een van deze workshops te volgen, maar heb je wel interesse in het lezen en beoordelen van wetenschappelijke literatuur? Meld je dan aan voor de extra ingeplande workshops!

  • Vrijdag 11 november 2022 – kwantitatief onderzoek
  • Donderdag 24 november 2022 – kwalitatief onderzoek
  • Vrijdag 2 december 2022 – systematisch onderzoek

Door het volgen van de workshops..

  • vergroot je jouw vaardigheid om kritisch te kijken naar wetenschappelijk onderzoek,
  • word je handig(er) met het vertalen van resultaten uit wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk en
  • leer je onderhandelen over de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek met ketenpartners.

Ben je KNOV-lid? Dan zijn de workshops gratis. 

Opzet & data

De reeks bestaat uit 3 workshops met ieder een eigen onderwerp: kwantitatief onderzoek, kwalitatief onderzoek en systematisch onderzoek. Voor iedere workshop heb je de keuze uit twee data waarop je deze kunt volgen: ofwel je kiest een datum in september ofwel een datum in november/december.

Aanmelden voor de workshops

Aanmelden voor de workshops kan via de Agenda op de website (achter inlog). Hier vind je ook meer informatie over de locatie, de opzet en het programma. Wil je nog meer weten en/of heb je vragen? Stuur gerust een e-mail naar workshopswonderzoek@knov.nl. Voor het volgen van de drie workshops krijg je 6,5 accreditatiepunten in Categorie A. Handig voor je bij- en nascholing in het Kwaliteitsregister.