Nieuwsbericht

17 mei 2024
Bijzondere locatie voor ALV en ledenmiddag 28 juni
Op 28 juni staan de Algemene Ledenvergadering en de ledenmiddag op de agenda. Eerder lieten we al weten dat deze zullen plaatsvinden in Rotterdam. Nu kunnen we ook de bijzondere locatie bekend maken: BlueCity, het voormalige subtropisch zwemparadijs Tropicana.  

Vanwege de exemplarische status voor de jaren '80, is het zwembad in beeld bij de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed als mogelijk nieuw rijksmonument. In 2010 werd Tropicana gesloten en nu wordt het gebruikt voor allerlei nieuwe, toekomstbestendige initiatieven. Een inspirerende plek dus om het met elkaar te hebben over de nieuwe manieren waarop wíj in de toekomst ons vak willen vormgeven.   

Richting een toekomstbestendige verloskunde 

Aansluitend aan de ALV volgt een ledenmiddag die in het teken staat van onze beweging richting een toekomstbestendige verloskunde. Vanaf april zijn we via webinars met elkaar in gesprek. Tijdens de ledenmiddag, waar we elkaar live kunnen spreken, willen we op basis van wat er uit de webinars naar voren is gekomen de vervolgstappen bepalen.   

Meer informatie 

Inschrijven voor de ALV en de ledenmiddag kan via de Agenda. De conceptagenda van de vergadering vind je op de besloten ALV-pagina, hier vind je vanaf 31 mei ook de definitieve stukken.