Nieuwsbericht

24 mei 2019

De stukken voor de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 21 juni 2019 zijn nu beschikbaar op de website. U kunt deze downloaden bij de aanmeldpagina.

Op vrijdagochtend 21 juni 2019 vindt in Woudschoten, Zeist de ALV plaats. Op 21 juni neemt Mieke Beentjes afscheid van de KNOV als voorzitter van het Bestuur. Daarom organiseert de KNOV aansluitend aan de ALV een afscheidssymposium onder de titel: Kom van uw eiland af! Meld u nu aan voor beide evenementen!

Algemene LedenVergadering

U kunt zich nu aanmelden en de ALV-stukken downloaden. Bij de stukken leest u onder andere het jaarverslag en de jaarrekening van 2018. Uiteraard kunt u hier ook de agenda voor de ALV terugvinden.

Daarnaast maakt u kennis met de kandidaat-bestuursleden Sophie Six en Noortje Jonker! Ook Carola Groenen, kandidaat-voorzitter, stelt zich graag aan u voor.
Wij stellen u tevens op de hoogte van de procedure van de verkiezing.Ten slotte leest u bij de ALV-stukken een korte toelichting over het Visietraject.

Afscheidssymposium Mieke BeentjesVrijdag 21 juni 2019 van 09:30 tot 13:00 in Woudschoten te Zeist

Dit jaar neemt Mieke Beentjes afscheid van de KNOV als voorzitter van het bestuur. Daarom organiseert de KNOV aansluitend aan de ALV een afscheidssymposium onder de titel: Kom van uw eiland af! Verloskundigen kunnen nog veel meer laten zien wat hun waarde is en de verbinding met anderen zoeken. Daarom heeft de KNOV (internationale) sprekers van verschillende eilanden uitgenodigd om hun visie te geven op de geboortezorg en het vak van verloskunde. Zo neemt moeder en coach Jitske Wildschut de deelnemers mee op een reis door haar tropenjaren: 6 jaar ervaring met verloskundigen. Leden en genodigden worden tijdens het symposium uitgedaagd hun visie op de verloskunde te delen en hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Vrijdag 21 juni 2019 van 13:30 tot 17:00 uur in Woudschoten te Zeist.