Nieuwsbericht

03 juni 2019

Dit jaar neemt Mieke Beentjes afscheid van de KNOV als voorzitter van het bestuur. Daarom organiseert de KNOV op 21 juni, aansluitend aan de ALV, het afscheidssymposium 'Kom van uw eiland af!' Verloskundigen kunnen nog veel meer laten zien wat hun waarde is en de verbinding met anderen zoeken. Daarom heeft de KNOV sprekers van verschillende eilanden uitgenodigd om hun visie te geven op de geboortezorg en het vak van verloskunde. Zo neemt moeder en coach Jitske Wildschut de deelnemers mee op een reis door haar tropenjaren: 6 jaar ervaring met verloskundigen. We dagen u uit om uw visie op de verloskunde te delen en hierover met collega verloskundigen en andere geboortezorgprofessionals in gesprek te gaan.

Programma

Wilt u weten wat er nog meer op het programma staat? Ga dan naar de aanmeldpagina! We sluiten de dag gezamenlijk af met een borrel ter ere van het afscheid van Mieke Beentjes. Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 21 juni 2019
  • Tijd: 13.15 uur – 17.00 uur
  • Locatie: Conferentiecentrum Woudschoten te Zeist, Woudenbergseweg 54, 3707 HX
  • Prijs: Gratis

Er is voldoende parkeergelegenheid. Tevens is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Vanaf Driebergen Zeist station overstap naar lijn 381 van Syntus)